Flere homofile “angrep” meg, samtidig avslørte de seg! 😆

 

Møtte den nydeligste drag queen i går!

Fikk noen følelsen av at jeg har i mot drager eller menn som kler seg i dameklær? Da har dere misforstått fullstendig! Jeg stilte spørsmålstegn ved om heterofile menn vi trenger aksept fra, vil få større aksept for oss ved at man går med dameklær  og drar hverandre i hundebånd med latex-sexklær i toget! 

 

Til mitt spørsmål jeg stilte i innlegget 24.06, ER DET KUN HETEROFILE MENN SOM HAR SVARET, ikke homofile. Lite imponert over at de homofile som kritisert meg ikke engang skjønte såpass. Hva vi ønsker er en annen sak og kanskje ikke i trå med realiteten og det er ikke min skyld! Det er heller ikke slik at en hver minorite gruppe selv alltid vet sitt eget beste…  Jeg ønsker at alle skal akseptere alle i toget og over alt!

Men jeg innrømmer at jeg ikke tror det øker aksepten, grunnlaget for min tro har nettopp med hva mange heterofile menn sier ang. dette..- Dere skulle sett alle sms, meldinger og mail jeg mottok etter dette innlegget! 

Skal vi tvinge hverandre til å mene det samme?

 

Bildet under: Tror dere at dette bidrar til aksept og forståelse, jeg bare spør? Bak går det barn…, foran krabber det.. voksne… forbilder…?.

Dette bildet fikk jeg tilsendt av en heterofil mann som var med sin kone for å se toget. Dette økte ikke hans tolleranse for og si det slik…

Jeg skjønner ikke hva jeg har skrevet som får folk til å tro jeg er i mot mangfoll eller at jeg vi ikke bør stå sammen..? Men jeg kan ikke alltid se at ens eget oppmerksomhets behov eller trangen til å provosere nødvendigvis vil gi noe positivt på sikt…

Dessuten er det mange måter å være uenige på. Jeg ble angrepet av noen homofile her, fordi jeg  stiller meg spørrende til at dette er positivt for oss på sikt,, Disse personene avslørte i hvert fall at de IKKE, har aksept for andres meninger og holdninger eller måte å stille spørsmål på! De tok simpelthen ikke poenget da de prøvde å svare for heterofile menn!  Jeg ble også  hetset av en som ikke klarte å holde seg til sak, han gikk løs på grammatikkkkkkken min og skrev flere ganger at han ikke ville si noe mer, men han klarte ikke holde det ordet hehe… Denne fyren fortsatte med at han skulle i toget uten boa og han skulle ikke bruke så mye sminke som jeg gjorde, skrev han. (Han kritiserte sminkebruk, du verden…) Det er åpenbart han synes jeg ser bra ut. Jeg tar det som et kompliment at han tror det er sminke som gjør meg slik 😉

Jeg har ikke imot noen! At jeg tenker som jeg gjør, gjør meg verken til homofob, bitter eller sprø. Kanskje jeg er realistisk, spør heterofile menn. Uansett hva de svarer, burde alle akseptere alle, men slik er det ikke! Jeg aksepterer det meste, men jeg gyver ikke løs på noen som har en annen mening en meg, så de som har kommentert innlegget mitt på en negativ måte, bør kanskje lese det igjen. Dere har uansett utrolig dobbelt moral ved og ikke akseptere andres tanker samtidig som dere vil bli akseptert selv!

 

Jeg har verken imot de som skiftet skjønn eller de som ønsker å går i kjole og høye heler. Kjenner et par drager og synes de er superfine mennesker. Selv har jeg flere interesser mange sikkert synes er feminine. Jeg stilte kun spørsmål, mulig på en noe offensiv måte. Jeg har vokst opp i Oslo og har derfor flere av mine barndomsvenner og heterofile kamerater, jeg vet hva disse mener om toget, selv om de aksepterer anneledes-het på alle måter resten av året. Jeg skjønner at noen kan reagere på det jeg skrev, men det er igjen et spørrende innlegg. At noen jeg ikke kjenner kritiser meg og bl.a. kaller meg dust- at det jeg skrev betød så mye er interessant og egentlig bare hyggelig.

Flere har kommentert bildet mitt: i forrige innlegg. Rart noen mener det var ironisk.. ?  Det er jo ikke jeg som hadde ikke tatt frem tryllestaven fjernet toget om jeg kunne!

Alt annet ang. toget, historien osv., får være hva det er og kanskje jeg ikke vet nok, men jeg har likevel lov å stille spørsmålet jeg gjorde.  Utrolig at flere av dere er så dømmende til en slik tanke, men  SELV ønsker dere å bli hørt!

Dersom noen kritiserer drager, menn i kjole eller folk som skifter skjønn er jeg den første til å forsvare dem! Synes folk skal gjøre som de vil hele året! 🙂 Jeg liker heller ikke generell kritikk av toget og de som velger å gå kledd i dameklær, det var aldri kritikk fra min side!

Er det en som er “rosa” og rar kanskje mer anneledes enn noen av dere, så er det jo nettopp meg! Og inkluderende er jeg i hvert fall, ta en titt dere som ikke kjenner meg.. 😉

God morgen norge juni 2016   https://www.youtube.com/watch?v=JDBYfVY-m34

 

3 kommentarer
  1. Hei.
   Synes du er veldig tøff som skriver om dette – og veldig synd at du blir misforstått. Selvsagt skal alle få være akkurat som de selv ønsker og drømmer om! Dessverre er det noen som sliter med å akseptere det som er annereldes og ukjent – og som du skriver -da blir veien til forståelse og aksept langt tøffere når man skal ta den helt ut. Personlig synes jeg Pride er utrolig flott – mange morsomme innslag og jeg digger dragqueens. men når hensikten med Pride er å være seg selv og kreve å bli akseptert uavhengig av kjønn/legning -så trenger man ikke ta den heeeelt ut mitt i dagslyset en lørdag formiddag. Det trenger ikke bli et sært freakshow heller!.. Da gir man bare “homohatere” mer bensin på bålet. Så enkelte av innslagene kunne godt ha vært spart til et typ show – ikke midt på dagen med alle tilstede som ønsker å støtte pridetoget. Mine venner var der med sine barn – nettopp for å lære de om toleranse og at alle er like verdt – og det ble litt ubehagelig med enkelte “show”/utkledninger. Hvorfor er det et behov for å seksualisere Pridetoget langt inn i Bondage/S/M-miljøet?
   Nei – stå for dine meninger -selv om noen sikkert mener du “banner i kirken”. ja til fargerikt Pride -men det ER lov å revurdere de mest seksuelle og “utagerende” kostymene/draginnslagene. For uvitende og fordomsfulle mennesker vil dessverre tro at dette er sånn det er å være homofil….
   Ps: Må bare si jeg elsker interiørinnslagene dine – både p blogg, magasiner og tv. Spesielt juleinnslagene – du er helt rå! (Det juletreet er jo til å dø for!)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg