Jeg bruker alle minner/ I use all my memories!

 

Skap nytt interiør med morsomme minner i rommene

 

 

Jeg har elsket disse smurfene fra jeg var liten.

Smurfer er tyske!

Far var fra Østerriket og hver gang vi var i Østerriket og Tyskland bestilte jeg alltid mat i menyen på restauranter som det fulgte med en smurf. Jeg fikk jo smurfer utenom disse menyene også, så til slutt hadde jeg 360 stykker.

 

 

Denne nydelige smurfen fikk jeg av min Mor bare for et par år siden, hun mente den minnet meg…. siden fikk jeg helt tilfeldig den lille som er helt lik, i et kinderegg.. Søte ? :))

 

 

My mother gave me the big smurf I have in my hand in the picture and said it looked like me …. Later I got the little one in a cheekbone. 

I use several old memories and toys to decorate in my home 🙂

 

Den mest grusomme dagen i mitt liv! / A living hell

 De sa de skulle drepe meg, så jeg ble nødt til å låse opp døren i rommet jeg hadde låst med inne. Og bli skutt gjennom døren føltes verre enn å se de i ansiktet.

 

Tiden har gått, datoen i dag er min markering for overfallet jeg var utsatt for, for i dag 5 år siden. Saken gikk på flere kanaler, me de klarte ikke å samle nok til å ta dem! Her er en reportasje som viser hendelsen. Vet du noe, har du hørt noe, så si noe, vær så snill…

Den detaljerte historien:  https://sigurdstorm.blogg.no/den-verste-dagen-i-mitt-liv.html

 

 

 

 

They said they were going to kill me, so I had to unlock the door in the room I had locked inside. And being shot through the door felt worse than seeing them in the face.

Time has passed, the date today is my mark for the assault I was subjected to, today 5 years ago. The case went on several channels, but they could not gather enough to take them! Here is a report showing the incident. Do you know anything, have you heard anything, then say something, please … The detailed story: https://sigurdstorm.blogg.no/den-verste-dagen-i-mitt-liv.html

 

Med Lilli Bendriss innabords

Da Lilli fortalte meg at hun var å få kjøpt på polet, måtte jeg slå til! Det til tross for at jeg egentlig ikke drikker rødvin. Vi alle har vel hørt at et glass rødvin er anbefalt daglig fra en viss alder i livet. Det handler vel om at i utgangspunktet er de røde druene sunnere enn de grønne. Jeg har i hvert fall aldri hørt at hvitvin er anbefalt, men det er det jeg drikker, om jeg drikker. Og jeg har alltid 50 % farris i glasset med vinen. Egentlig er jeg ikke så glad i alkohol, men med Farris innbiller jeg meg at jeg digger det når det er festlige lag!

Men nå som Lilli har fått sin vi på polet, vil jeg benytte anledningen til å begynne med litt rødvin og jeg synes den er sååå god!

Mouna, min venninne, er en rødvinsentusiast og ble veldig begeistret for Lillis vin, Så folkens: Løp og kjøp! Dvs. gå inn på polets side og bestill, så henter du den eller får den levert! 🙂 ::https://www.vinmonopolet.no

 

When my friends get their wine on the wine store, then I also start drinking red wine. I have always only drunk white wine, but since it is said that the red grapes are healthier than green and red wine is recommended, I start with that now! And Lilly’s wine is delicious. My good friend Mouna is a red wine enthusiast and can highly recommend Lilli Bendris! Order it now! 🙂  :https://www.vinmonopolet.no