Ikke klag til meg! Do not complain!

 

 

Når man stadig drikker seg full og klager på fyllesyke samt i tillegg å sutrer over korona, da er det ikke vits og klage til meg!

Jeg synes alt for mange klager over situasjonen vi er i.

Selv har jeg benyttet de siste året på å gjøre ting jeg ikke får gjort ellers og jeg vrir det meste rundt meg om til å bli noe positivt.

Jeg drikker ikke like mye vin som før, dvs. at det kan gå noen uker mellom hver gang. Årsaken til det, er at jeg har aldri har likt å drikke bortsett fra når jeg skulle på by´n eller på fest.

Klart jeg også skulle ønske situasjonen ikke var slik den er, men det hjelper ikke å klage. Politikeren jobber på spreng får å få landet opp å gå. Det er ingen som vil ha stengte bedrifter og lite sosial omgang med hverandre.

Når vi møter noen vi ikke kjenner, er det ofte enkelt å klage på f.eks. dårlig vær.. Jeg tror dette kommer av at vi ikke har så mye å snakke om dersom vi ikke kjenner hverandre. Men nå er jeg er lei av å snakke om alt det negativt rundt corona og hvor fyllesyke alle for tiden er. Dersom vi ikke har annet å snakke om så får man vente til man kan smile!

Lilli Bendriss er alltid god å snakke meg, så jeg ringte henne og spurte hva hun synes om situasjonen, klaging og energien rundt dette.

Lillis tanker og råd, hun sa bl.a.: «Vi vil være omgitt av hyggelige positive folk. Situasjonen er som den er, uansett. Vi må prøve og “spre glede!»

«Count your blessings» er Lillis råd!

Så nå får dere tenke positivt å holde motet oppe folkens, mulig dere også kan drikke noe mindre… Alkohol får oss til å føle sterkere følelser for det vi har rundt oss… så ta heller frem flaska, når vi kan gled oss me hverandre! 🙂

Neste uke vil jeg komme litt Valentines inspirasjon 🙂

 

When you constantly get drunk and complain about drunkenness and in addition whining about the corona, then there is no point in complaining.

I think there are far too many complaints about the situation we are in. I myself have used the last year to do things I can not do otherwise and I turn most of it around to become something positive. I do not drink much alcohol anymore, ie that it takes like 6 weeks to 2 months between each time.

The reason for that is that I have never liked to drink except when I was going to town or to a party. I also wish the situation was different, but it does not help to complain. The politician is working hard to get the country up and running. No one wants closed businesses and little social interaction with each other.

I called my friend Lilli Bendriss and asked what she thinks about this energy, she totally  agreed!

Lilly’s thoughts and advice: “We want to be surrounded by nice positive people. The situation is as it is, no matter what. We must try to spread joy! ” “Count your blessings”

This was Lilly’s advice! 🙂

Next week I will give som Valentines inspiration 🙂 

Jeg blander religiøse symboler/ I mix religious symbols

 

Instagram: sigurdstorm

English verson, bottom of the page

 

 

Jeg har en del religiøse symboler rundt meg og en utsmykket Buddha pryder bordet i spisestuen min 😊

Nedenfor pryder en stor og en mindre buddha i en liten glassmonter bordet

 

Nedenfor: På nøkken til det gamle framskaffet henger en engel

 

 

Den Thailandske lysestaken med elefant, gjør seg godt som kontrast i det grunnleggende klassiske interiøret

 

 

T-lysestakene går i en rolig gull-tone. Alle lykter med gull-farve gir varm og lun stemning

 

 

Now I have several religious symbols around 🙂 I have my faith completely independent of who I put in the middle of my table. my dining

I hjertet mitt/ In My Hart

Nylig var jeg på Tjøme og gikk tur på sommerstedet vi hadde fra jeg var liten. Merkelig å se Tjøme om vinteren, men ordet magisk er fornavnet i de vinterkledde omgivelser med sne og kulde. Legger ut en video jeg la ut for en stund siden. Dette er en del av sjelen og hjertet mitt. I videoen er det sommeren fra samme sted! 🙂 “Tuppåsen”

I went for a walk at the summer placer this place… we had from I was little. I feel the word magical is the only word for this place. Here is a video I have posted before, from the summer on the same place …

 

Kuppene gjør du nå! / Good sales

 

Over hele byen selges det ut fra 50, 60 og opp til 70% nedsatt bris. Det er litt rart at et nytt år starter med jul… men slik er det og jeg liker det litt…)), men vi tar en liten pause nå frem til november, håper det skje mye spennende og bra i mellomtiden!  🙂

Sjøhesten og treet er fra Illums bolighus. PÅ Glasmagasinet har de mye igjen- og det er mye mer en disse tingene! Løp og kjøp!

 

 

Bamsen med krone og gyngehesten er fra At home på Lilleaker, de har også flere fine ting. Julenissen er fra Illums bolighus

 

 

Den morsomme nissen og kaninen er fra Bolina. Husk at pynt som kaninen kan brukes i en evt. sommer-dekorasjon, slå til nå!

Jeg anbefaler også å gå på Nille og Briskeby Gods!!!

 

Across the city, the stores have 50, 60 and 70% reduced prices. The seahorse and the tree are from Illums bolighus. At Glassmagasinet they have a lot left. And there is much more beautiful things! Run and buy! The teddy bear with the crown and the rocking horse are from “At Home” in Lilleaker, they also have several nice things. Santa is from Illum’s house The funny Santa and the rabbit are from Bolina. Remember that decorations such as the rabbit can be used in a possible summer decoration, strike now! I also recommend going to Nille and Briskeby Gods !!!

Jeg tråler gjennom alle butikker og markeder / I use all stores and markets

 

hverdagstips. Slik ser min frokost ut…. men ikke hver dag da..

 

Her er det et bilde fra frokosten min i dag tidlig

 

Kannen er fra en antikvitetsbutikk. Den er over 100 år dvs. antikk. Bruksting må være over 100 år for å være antikt. Slike kanner kan man finne i bruktforretninger, markeder og faktisk loppemarkeder dersom man er heldige. De koster fra 250,- til 2000 kr og slår utseende til det meste som lages i dag. Koppen har jeg fra mitt barndomshjem og den kan også dukke opp på samme steder som kannen!

 

Når jeg først sitter her og spiser, kan jeg jo vise hva jeg dytter i meg:

Før pleide jeg og si at eg var en vegetarianer som ikke fungerte helt… Nå tror jeg at tiden med kjøtt er forbi. Det betyr for lite for meg, jeg mener det ikke er sundt og soja-kjøtt som er sundt for cellene våre, har blitt som å spise kjøtt, så da sverger mye heller til det! 🙂 Så kjøtt, er det ikke mye av hos meg!

 

 

Frukt og grønnsaker får jeg alltid i meg. Her har jeg også noen tørkede aprikoser. Nøtter er jeg veldig glad i og de drar med seg alt som blir liggende i tarmene, så de funger litt som plumbo for oss alle! 🙂

Anna Anka, spiser brusk fra Kyllingen- Dette tror jeg er helt supert i forhold til at det draaaaar med seg alt som blir liggende! :))  Annas teori er derimot at Haiene er de eneste skapningene som ikke får kreft og deres system består av veldig mye brusk.  Jeg personlig tror ikke brusken vi er skapt med i kroppen, kan forebygge kreft, men at slike partikler i tarmene er med på å rydde opp, har jeg stor tro på! 🙂

 

En liten frokostblanding med rosiner er også bra. Alle mulige små partikler som ikke eltes til pulver i tarmene, er utrolig bra for systemet! Jeg prøver ikke å skrive matblogg ass. det bare virker slik hehe 🙂

 

 

Here’s a few things I’ve bought in markets and heritage from my childhood. This is my breakfast. I’m careful to get in my nuts and sometimes a little eggshell – this tear things down in our guts

Godt nyttår!/ Happy New Year

Kjære lesere. Tusen takk for at dere har fulgt meg. jeg skal prøve og følge opp bloggen så godt det går, med innlegg jevnt og trutt, selv om det ikke blir hver dag 🙂 Jeg vil inspirere og gi tips til løsninger og estetiske utfordringer 🙂

Følg meg på Instagram: Sigurd Storm, der skal jeg prøve å komme med noe hele uken! 🙂

 

Godt nyttår til dere alle, det kan bare bli bedre nå…. denne Koronaen altså!

Sigurd))

Bildet er tatt på Stabekk i vår, da jeg kjøpte en stol hos en møbeltapetserer og derfor fikk egen stol på bussen hjem!

 

Dear readers. Thank you so much for following me. I will try and follow up the blog as best I can, with posts regularly, even if it is not every day 🙂 I want to inspire and give tips for solutions and aesthetic challenges 🙂 Happy New Year to you all, it can only get better now …. this Corona! 

Follow me on Instagram: Sigurd Storm, where I will try to come up with something the whole week! 🙂

The photo was taken at Stabekk last spring, when I bought a chair from a upholsterer and therefore got my own chair on the bus home!

Sigurd))