Girls, put his penis down/ Jenter, dere må legge tissen hans ned!

I går var jeg på lunch med en venninne hun har alltid hatt god teft med gutter trodde jeg, men det  viser seg imidlertid at dere av og til må ha råd fra en homo… Jeg har også peiling på gutter og jeg er det ikke minst selv! 😀

 

Hun hadde med seg sin nyfødte nydelige lille gutt og mens hun tok ham opp fra vognen lo hun halvirritert og sa: “han har tisset på hele seg”.

 

 

“Åhh, han tisser på seg hele tiden og det kommer ut av bleien” fortsatte hun. Det var da jeg skjønte at det var noe hun ikke viste om dette!…

“Du må legge tissen hans nedover og stramme bleien rundt”, kom det fra meg.

Hun så overrasket på meg.

Hvem skulle ha fortalt henne det. Kjæresten hennes er hetero… 😅 selv har hun en bror, men moren deres har antagelig ikke tenkt på dette på over 20 år.

Jeg har skiftet mange bleier og min mor og jeg snakker om alt 🙂

“Tenk at det var du som skulle fortelle meg det”, kom det fra henne! 😂

Godt vi lærer av hverandre 🙂

Søt melding før vi jeg møtte henne. Hun var nok i amme tåke! 🙂

 

😂😅😂

Elefant tepper hun har rundt gutten er kjøpt på Princess, flere fine pledd er å få tak i der:

The elephant blankets bought from the Princess . Where there are several fine plaid:

 

Elefant. Bob strikkepledd 70×100      349,90,-

Hjerte. Selma strikkepledd 70X100   349,90,-

Marius babyullpledd 80×120              399,90,-

Bamser. Fride coral 70 x100                99,-

My little rest room

My rest room: Before and after.

Der har ikke alltid sett slik ut…

 

Da jeg kjøpte leiligheten rev jeg absolutt alt. Bildet under er fra prospektet. 

 

 

Kun en ting fikk bli med videre, den ovale gammeldagse hyggelige vasken.

 

 

Etter rivingen isolerte jeg godt og satt opp vegghengstativet til toalettet.

 

 

Siden monterte jeg opp gipsplater, pusset, malte og tapetserte

 

 

Jeg valgte å lage en form for brystpanel. Kun en list midt på gipsplaten/ veggen som jeg malte hvit.

Detaljer: Under en osteklokk-hette står en liten glasskornett.

 

 

Klart Marilyn og Paris Hilton skal være med i den sommerlige dekoren min😅💕

 

Misunnelsen, eneste driften som er sterkere enn kjærligheten!

Hva jeg fikk ut av det?

Jeg ville tidligere ikke gå dit hen og selv si at noen er misunnelige på meg, men mange har skrevet det nå… Jeg kommer tilbake til det, lengre ned på siden.

 

Tusen takk for utrolig mange hyggelige meldinger og støttende ord, det gjør meg veldig glad. Til tross for at samfunnet er bygget på at vi skal virke så selvsikre å gå rundt å si at vi driter i hva andre synes om oss, er jeg ikke sånn! Jeg tror heller ikke de fleste er slik,  selv ikke Erna Solberg!

 

 

Barbie over senger ;)) Det gamle soverommet mitt 🙂 Bildet er fra en reportasje.

Vi er ikke sterke før vi innrømmer at vi kan være svake.

Selv om over 90 % forstod, støttet meg og synes jeg hadde rett til å stille spørsmålet jeg gjorde i innlegget 24.6.  og 26.06 påvirket den siste lille delen meg mest til å begynne med. Litt fordi det var mange av mine egne. Men da jeg så noen av delingene og at jeg var hetset for grammatikken min stilen min alt fra, hvordan jeg går kledd, interiøret mitt, Barbiene, kakene og ikke minst juletrærne mine da skjønte jeg det! De unner meg det ikke! TROR OGSÅ MANGE IKKE LESER TIING ORDENTLIG!

 

 

 

En skrev: Han kritiserte dragartister som søker oppmerksomhet, men  selv søker han media for å komme på tv og har den mest overfladiske bloggen!

Selv synes de dragene jeg kjenner er flotte mennesker og til informasjon, trenger ikke jeg be media komme til meg!

men jeg synes det er utrolig hyggelig at folk synes jeg inspirerer og vedkommende hadde tydeligvis fått med seg bloggen min.., ironisk nok!

 

å vise juletrær  nå, tør jeg ikke  🙃😅, så for dere som evt. savner julen..:  YouTube me…😬  😉 hehe

 

 

 

Jeg vil aldri  før, dra det dit hen og selv si at folk er misunnelige på meg på hverken den ene eller den andre måten, men når man tar ordet misunnelse forseg, i ordets forstand, nemlig MIS UNNE, da er jeg helt enig. De unner meg  simpelthen ikke hvem jeg er eller hva jeg gjør og da jeg så nærmere på hva slags mennesker flere av de var, tenkte jeg: dette er helt greit!

 

Ja, jeg kan få sakt det! Men da har det skjedd litt først. Jeg er i mange sammenhenger svært ydmyk! Jeg kan stille spørsmål, være skeptisk, men jeg KREVER ikke forståelse

 

 

Farvene: Den mest feminine tiden min :)) 

 

 

 

Hva fikk jeg ut av det?

 

Utgangspunktet mitt til innlegget 24.6 var at jeg på en litt offensiv måte stilte spørsmålstegn ved et par homo ting . At det skulle bli så mye delinger å kritikk kunne jeg ikke  vite. Men når det slår inn nesten 600 likes på det første innlegget, kan umulig alt være galt. Alle tenkte ikke som meg, og de som tenkte på en annen måte  svarte likevet på et ordentlig vis, fordi  de er oppegående voksne mennesker.

Jeg lærte også at mange homofile er EKSTREMT DØMMENDE! De nærmest krever å bli forstått, og klarer ikke engang fra en av sine egne å høre et spørsmål med litt skepsis. At disse ønsker å bli inkludert og mener de inkluderer annerledeshet, er jo utrolig!

Ut i fra noen av disse delingene  (Jeg har ikke fått med meg alt og mye var har hyggelig) har jeg skjønt at jeg mistet 2-4 venner på facebook, men jeg var ikke engang klar over at jeg hadde de på min liste.., uansett, det kom til flere nye venner, der i blant meldinger fra noen flotte fyrer som kanskje til og med var litt på sjekker´n… 😉

En jeg har svært ambivalente tanker om som har stalket meg i over 3 år tok IGJEN kontakt  og skrev at han var redd meg. .. Åhhh mulig han nå holder seg borte tenkte jeg… Vi får se…

Viktig å si at noen homofile skrev flott og konstruktivt selv om de ikke var enige i mine tanker, Men det var også mange som tenkte som meg og faktisk dro den enda lengre.

Vel uansett angrer jeg  ikke og det er mye pga. deres varme kommentarer og støtte! :)) Så nå kan saken legges bak meg!

Men til dere som skjøt på meg og som tror alt er perfekt hos meg. Jeg er også bare av kjøtt og blod. Selv om det ser ut som jeg har mange TING, har jeg på andre måter ingen ting, jeg hadde et forhold i over 12 år jeg valgte å avslutte, det angrer jeg ikke på! Men nå er jeg er alene og uten barn, det er mitt savn…

 X xx

 

Flere homofile “angrep” meg, samtidig avslørte de seg! 😆

 

Møtte den nydeligste drag queen i går!

Fikk noen følelsen av at jeg har i mot drager eller menn som kler seg i dameklær? Da har dere misforstått fullstendig! Jeg stilte spørsmålstegn ved om heterofile menn vi trenger aksept fra, vil få større aksept for oss ved at man går med dameklær  og drar hverandre i hundebånd med latex-sexklær i toget! 

 

Til mitt spørsmål jeg stilte i innlegget 24.06, ER DET KUN HETEROFILE MENN SOM HAR SVARET, ikke homofile. Lite imponert over at de homofile som kritisert meg ikke engang skjønte såpass. Hva vi ønsker er en annen sak og kanskje ikke i trå med realiteten og det er ikke min skyld! Det er heller ikke slik at en hver minorite gruppe selv alltid vet sitt eget beste…  Jeg ønsker at alle skal akseptere alle i toget og over alt!

Men jeg innrømmer at jeg ikke tror det øker aksepten, grunnlaget for min tro har nettopp med hva mange heterofile menn sier ang. dette..- Dere skulle sett alle sms, meldinger og mail jeg mottok etter dette innlegget! 

Skal vi tvinge hverandre til å mene det samme?

 

Bildet under: Tror dere at dette bidrar til aksept og forståelse, jeg bare spør? Bak går det barn…, foran krabber det.. voksne… forbilder…?.

Dette bildet fikk jeg tilsendt av en heterofil mann som var med sin kone for å se toget. Dette økte ikke hans tolleranse for og si det slik…

Jeg skjønner ikke hva jeg har skrevet som får folk til å tro jeg er i mot mangfoll eller at jeg vi ikke bør stå sammen..? Men jeg kan ikke alltid se at ens eget oppmerksomhets behov eller trangen til å provosere nødvendigvis vil gi noe positivt på sikt…

Dessuten er det mange måter å være uenige på. Jeg ble angrepet av noen homofile her, fordi jeg  stiller meg spørrende til at dette er positivt for oss på sikt,, Disse personene avslørte i hvert fall at de IKKE, har aksept for andres meninger og holdninger eller måte å stille spørsmål på! De tok simpelthen ikke poenget da de prøvde å svare for heterofile menn!  Jeg ble også  hetset av en som ikke klarte å holde seg til sak, han gikk løs på grammatikkkkkkken min og skrev flere ganger at han ikke ville si noe mer, men han klarte ikke holde det ordet hehe… Denne fyren fortsatte med at han skulle i toget uten boa og han skulle ikke bruke så mye sminke som jeg gjorde, skrev han. (Han kritiserte sminkebruk, du verden…) Det er åpenbart han synes jeg ser bra ut. Jeg tar det som et kompliment at han tror det er sminke som gjør meg slik 😉

Jeg har ikke imot noen! At jeg tenker som jeg gjør, gjør meg verken til homofob, bitter eller sprø. Kanskje jeg er realistisk, spør heterofile menn. Uansett hva de svarer, burde alle akseptere alle, men slik er det ikke! Jeg aksepterer det meste, men jeg gyver ikke løs på noen som har en annen mening en meg, så de som har kommentert innlegget mitt på en negativ måte, bør kanskje lese det igjen. Dere har uansett utrolig dobbelt moral ved og ikke akseptere andres tanker samtidig som dere vil bli akseptert selv!

 

Jeg har verken imot de som skiftet skjønn eller de som ønsker å går i kjole og høye heler. Kjenner et par drager og synes de er superfine mennesker. Selv har jeg flere interesser mange sikkert synes er feminine. Jeg stilte kun spørsmål, mulig på en noe offensiv måte. Jeg har vokst opp i Oslo og har derfor flere av mine barndomsvenner og heterofile kamerater, jeg vet hva disse mener om toget, selv om de aksepterer anneledes-het på alle måter resten av året. Jeg skjønner at noen kan reagere på det jeg skrev, men det er igjen et spørrende innlegg. At noen jeg ikke kjenner kritiser meg og bl.a. kaller meg dust- at det jeg skrev betød så mye er interessant og egentlig bare hyggelig.

Flere har kommentert bildet mitt: i forrige innlegg. Rart noen mener det var ironisk.. ?  Det er jo ikke jeg som hadde ikke tatt frem tryllestaven fjernet toget om jeg kunne!

Alt annet ang. toget, historien osv., får være hva det er og kanskje jeg ikke vet nok, men jeg har likevel lov å stille spørsmålet jeg gjorde.  Utrolig at flere av dere er så dømmende til en slik tanke, men  SELV ønsker dere å bli hørt!

Dersom noen kritiserer drager, menn i kjole eller folk som skifter skjønn er jeg den første til å forsvare dem! Synes folk skal gjøre som de vil hele året! 🙂 Jeg liker heller ikke generell kritikk av toget og de som velger å gå kledd i dameklær, det var aldri kritikk fra min side!

Er det en som er “rosa” og rar kanskje mer anneledes enn noen av dere, så er det jo nettopp meg! Og inkluderende er jeg i hvert fall, ta en titt dere som ikke kjenner meg.. 😉

God morgen norge juni 2016   https://www.youtube.com/watch?v=JDBYfVY-m34

 

Drar Pride toget oss rett ned? 🙃😳😁

Er toget mot sin hensikt…? 

 

 

Vi har aksept fra våre egne og fra kvinner, de vi trenger mer aksept fra er hetero file menn. Men hvordan skal man få det når man flyr i et “politisk-tog”, med sexleketøy iført sorte skinnklær, rosa boa, høye heler, parykk og korte skjørt..? Noen homofile svarer at det handler om å være seg selv, men er man ikke seg selv dersom man dropper en del av de verste innslagene som f.eks å dra… hverandre i “hundebånd”gatelangs. Kan man ikke heller “være seg selv” de andre 364 dagene i året. Dette toget har jo blitt et sirkus som muligens bidrar til at vi blir plaffet ned av nettopp heterofile menn…

Jeg føler toget er for mange som ikke har eksponert seg selv på riktig måte. Det representerer faktisk ikke en generell homofil livstil. Jeg hører av flere at de skjønner synspunktene, men at de ikke tenker på det,før det settes ord på!…

En annen ting er at homofile stadig skal stå opp og si de er så stolte av å være homo. Hva er de så stolte av? At veien har vært tung, at vi fler av oss har følt oss skittene hatet oss selv, og at mange på et tidspunkt ønsket å dø. Eller er vi stolte av at det er en så vanskelig og en lang prosess å få et barn..? (Dersom man bruker ordet stolt for det man har fått til frem til nå, er det jo greit, men kanskje det er på tide å få til noe mer…)

Heterofile går ikke rundt og sier de er stolte, enda de har grunn til å være det, da alt er så mye mer easy for dem!  Jeg føler homofile avslører at det ikke er noe å være stolte av ved å bruke dette ordet stolt,,, men vi har det fint og det burde vel holde! 🙂

,,Men toget er der for å vise at vi står sammen sier mange….Jeg kan stå sammen med dere alle, men jeg trenger ingen fjørboa, høye hæler, eller skinn og sexleketø for å gjøre det! 😉

Jeg ser at dette innlegget blir delt heit og dit. Dersom man mener jeg er fordomsfull, burde man kanskje lese det neste innlegget også! (linken nedenfor) 

http://sigurdstorm.blogg.no/1466940619_da_de_angrep_meg_avsl.html

 

My time…💕🍸

Pictures from my birthday table.

Food is not my fort but I like to make cakes 😄

Selv om bursdagen min er 30 mai, pleier jeg å feire den litt ut i juni. Her er noen bursdagsbord-bilder 🎂🍰🍬

Mat har aldri vært min sterke side, men kaker liker jeg å lave 🎂😀

Barbiekaken har jeg bakt ut av 4 sukkerbrød som er satt oppå hverandre. I kremen har jeg dryppet litt rød konditorfarve.

Passer nøye på 🙄😆

Nedenfor: På gulvet til venstre ser man heliumbeholderen. Den er kjøpt på Teknik magasinet til 300,- og kan fylle ca 30 balonger 🎈

Ikke alle kakene er bakt selv…

Kaken nedenfor bakte min Mor til meg. Hun plukke også stadig med en liten bukett med blomstene "Forglemmegej" 😪

Slik ser de ut. Hodene er på størrelse med en lillefinger negl 😌 Litt uklart bilde 🙄😬

.

Romantic kitchen and sleeping room

Kjøkkenet er ganske romantisk 🙂

 

Skjenken er bestilt av en møbelsnekker.

Talerkenrekken er malt i en lys lilla tone

Detaljer over alt. Legg merke til at vi malte det integrerte kjøleskapet i samme farve som veggene. (Til høyre) Alt er mulig! 😉

Den rosa lysekronen har stearinlys i ulike lillatoner og kunstige sommerfugler rundt omkring.

Er ikke oppvaskhanskene søte 😀

Hvitt og blått porselen er aldri feil

Dette soverommet går i tyrkisk og blått. Lime farven på putene på senge går igjen i maleriet, det er litt vanskelig å se her hvor godt det faktisk matcher og samtidig er litt uventet.

Gammelt og nytt er blandet sammen

Tekstilene er fra Designers Guild


Alle de siste innleggene mine dreier seg om dette landstedet jeg vokste opp med på Tjøme 🙂

The pink room 💕

My childhood summer house.

Denne stuen er malt i en lys rosa farve.

Hele huset er preget at farver og detaljer. Moren min la tid i interiøret samtidig som det var så naturlig for henne å matche ting at jeg tror hun kunne gjort det i søvne 🙂

Det rosa maleriet med blomster er malt av meg.

Det gamle skapet  malte vi i samme farve som veggen, men vi puttet dobbel dose farvepigment oppi slik at det ble dypere rosa men samme nyanse. I tillegg dro jeg en lasur over slik at det ikke skal fremstå som nytt. Om verdien går ned på et gammelt skap når man maler det er jeg usikker på, men vi synes det er viktigere at det passer inn.

Den vakre tinen med roser på er fra sent 1800 tall og passer perfekt inn i skapet.

Det lille bildet er også malt av meg men fremstår her skarpere en det det er i virkeligheten. I det lille skapet står det et nydelig lite porselen koppestell fra Harrods

I

Koppestellet stod opprinnelig i dukkehuset til mine søstre. Det overlevet barneårene og ble derfor flyttet inn i huset senere.

Jeg kjøper blomster hele tiden, men jeg er egentlig aldri vært noen “blomstergutt”..  Men jeg likte å plukke markblomster og jeg dekorerte med  bær fra frukttrærne i haven.

Ute ble det bygget flere terrasser og verandaer og det var mulig å se fra den ene terrassen gjennom denne stuen og ut i haven.

Utearealet

Dette er det rosa gjesteværelse. Tekstilene er fra Laura Ashley.

Rosafarven på veggen, går i en dypere tone og er veldig søt. Dette er helt greit, så lenge man  ikke”går i det” hele tiden 🙂

De to linkene nedenfor er også fra lanstedt på Tjøme. Det er de to siste innleggene mine.

http://sigurdstorm.blogg.no/1465306978_the_most_beautiful_pl.html

http://sigurdstorm.blogg.no/1465469964_tilbakeblikk_fra_tjme.html

Tilbakeblikk fra Tjøme

My childhood summer house. An article from a magazine in 2005.

Slik fremstod sommerhuset vårt fra jeg var liten. Denne reportasjen hadde jeg i et blad for over 10 år siden. Mange endringer, tilbygg og oppussinger ble gjort senere opp gjennom årene, men i dette innlegget viser jeg hvordan stedet var frem til 2006. Man kan la seg inspirere av det som har vært…

Bildet her er fra spisestuen.

Forsiden av Hjemmet august 2005

Det var og er så naturlig for min Mor at alt rundt matcher og passer sammen.

I denne reportasjen har jeg stylet 😊

Hovedstuen.

Hun gjorde det aldri kjedelig. For selv om hun valgte en maritim linje, blandet hun inn farver som rosa, tyrkis både i interiørelementer rundt og i maleriene hun kjøpte.

Jeg tror hun lå forut for sin tid med mye av det hun gjorde..

Interessen for detaljer og spesielle ting har jeg nok fra min Mor 😀

“Den gule stuen”

På denne tiden gikk den stuen i gult og rustrøde toner.

Her var det vinduer og dører ut flere veier til verandaer og trapper. Det var 6 meter med store skyvedører som ga godt med lys mot den delen av haven der svømmebassenget lå.

Kjøkkenet

Flere av møblene ble håndlaget til stedet av en møbelsnekker. F.ek. disken under talerkenrekken på bildet ovenfor

Detaljer, roseranker og vakre antikviteter fantes over alt 😀

Utebilde

I det forrige innlegget mitt viste jeg frem landstedet vårt på Tjøme. I de kommende dagene legger jeg frem interiørbilder herfra. Linken viser innlegget fra tirsdag: http://m.sigurdstorm.blogg.no/1465306978_the_most_beautiful_pl.html