In My Hall

The wallpaper is from Osborn And Little

The selling rose in mirror is specially ordered and assembled by me . Similar mirrors can be purchased at IKEA and you can drill holes with a drill. The mirror on the wall was designed and made ​​by me. It is embellished with crystals and pearls. The roses are Colombian and can be purchased at Bonita flowers at Frogner or CC Vest

 

Dette er nyinnkjøpte Colombianske roser. De mest fantastiske blomstene er å få tak i hos Bonita blomster på Frogner eller CC-Vest.

 

 

Farvene her går opprinnelig i grått sølv. I sommer er det rosa innslag her.

 

 

Tapetet er fra Osborn and Little og har hester som er mitt favorittdyr som går igjen over det hele 🙂

 

 

Krystallkronen i dette rommet er stor og har 18 armer. Jeg har som med alle de andre gitt den navn. “Ballroom”. Den ovale speilrosetten er bestilt til rommet og jeg har frest ut hull og montert den selv. Lignende speil kan kjøpes på IKEA. Det er bare å ta drillen fatt og frese ut hull til ledning krok og skruer med et flisborr. Slik oppnår du og ha noe ikke alle andre har 🙂

 

 

Putene har etter hvert blitt eldre og er et  par morsomme sommer innslag! 🙂

 

 

Speilet i bakgrunnen er designet og lavet av meg

 

 

 

Buen øverst er saget ut i treverk som resten av speilet. Jeg har dekorert den med perler, krystaller, paljetter og glittet slik at den glitrer hele tiden :))

 

 

Holyday mode .. 💕

Snart er jeg tilbake med bl.a. mer interiør og forhåpentligvis inspirasjon. I mellom tiden et par ferie bilder .. 🙂

 

Litt av dagens frokost… Dette spiser jeg kiloer med i løpet av en måned, min store svakhet 🙁 Planer om å slutte ass! 😌🙃

 

 

I Sandefjord hos noen venner 😚

 

 

Elsker denne hesten 😅

 

 

Mer av dagens frokost 😅

 

Purple elements in my mother’s home

På taket av Oslo. En dag jeg blir voksen 😅 skal jeg flytte tilbake hit, Jeg savner utsikten over hele byen. Hjemme i Holmenkollen hos min Mor.

Jeg rullet nok ikke så langt fra stammen… 👣🍏😀

Her er det noen detaljer fra et hjørne i stuen

Hun er ikke glad i "å være på nett" som hun kaller det, 😂 derfor har jeg ikke bilder av hele rom.

Friske farver, krystallkroner og lampetter. Hun har blitt mer "bonderomantisk" med årene 💕😀 har hun sakt. Vi barna har fått mye av møblene og interiøret fra da vi vokste opp.

Underbukse … 😅

Perfect Match

 

 

Hot pink. The coffee cup is from my mothers childhood home and the coffee pot is from Harrods. The pillow is from a Swedish store 🙂

Når sjokkrosa er temaet! Jeg tror jeg har en samling inventar i alle regnbuensfarver  😅 Puten er fra en svensk interiørforretning.

 

 

Blomstene er fra en rosebusk hjemme hos min Mor. Vakrere blir det ikke, Gud var ikke dum han ass! 😀

 

Koppen er fra min Mors barndomshjem. Kannen i bakgrunnen er fra Harrods

 

Lysestaken er en kopi fra en gammel modell og er fra Lisbeth Dahl 😊

 

Vakker hverdag/ Beautiful every day…

These are everyday cutlery .The plates is from Versace.(versace medaillon meander d'or) The old coffee pot is from a marked and I use my silver cutlery every day. use it while you live!

 

Bruk det mens du lever har hun alltid sakt! Bordet har hvit damaskduk som er kledd med et tynt tekstil med gullroser. Peonene bugner.Tallerkenene er fra Versace og jeg vil påstå at dette er Versaces enkleste servise. (versace medaillon meander d’or)

Da jeg som 25 åring jobbet som modell for Versace i New York kom jeg over dette servise og siden har elsket det. I dag bruker jeg det som mine hverdags tallerkener og gullkanten sitter fremdeles på etter hundrevis av maskinvask.

Her hjemme selges det på Rosenthal som ligger på Frogner/ Briskeby

Glassene med gullkant bruker jeg som hverdagsglass, men dekker av og til bord med dem også. Vinglassene er fra IKEA, praktiske og rimelige 🙂 Må innrømme at jeg ikke bruker de noe særlig. Har latt gjestene mine gå av gårde med de fleste, med “TAXIVIN” på vei til by´n hehe :))

 

 

Denne vakre kannen brukes ikke så mye da jeg ikke drikker kaffe, men for gjester tar jeg den frem. Slike kanner er å få tak i på alle slags markeder. For eksempel på Vestkantrorvet på Majorstuen lørdager eller Birkelunden på Günerløkka på søndager. De koster alt fra 200- 2500,-

 

 

Da jeg var liten sa min Mor til oss at det ikke var vits å ha sølvbestikk pakket bort. Man må bruke det mens man lever. Siden har jeg gjort som hun sa! Jeg ønsket meg sølvtøy og alt det fine Mor og Far hadde fra jeg var 5 år gammel! Da jeg flyttet hjemmefra i tyveårene var det ikke en ting jeg ikke hadde. Jeg startet tidlig! 🙂

Hos noen gullsmeder sier de at man egentlig ikke skal ha det i oppvaskmaskinen fordi knivbladet kan løsne fra skaftet. Men Mor sa dette er tull og det har hun hatt rett i alle år! 🙂 ..og dersom det det skulle løsner, kan man få det limt/ støpt på igjen! 🙂 🙂 Råder alle til å bruke det fine man har! Jeg bruker alt, det er jo nå vi lever! 🙂

 

Bildet fra kjøkkenskuffen

 

 

Enkle grep forandrer mye/ Simple Change

Here is my apartment changed with simple steps. The colors used are turquoise, blue and pink.

for the occasion I added textiles around sofa and chairs.

 

For denne anledningen kledde jeg leiligheten i turkis, blått , rosa og litt gult. Det skader ikke med litt farver av og til. Dette ble gjort til en interiør reportasje for et ukeblad.

 

 

I sofaen er det puter i ulike mønstere og farver. Selve putene man sitter på har fått en tekstil i turkis, gult og rosa farver.

 

 

Barbie er med og sammen med noen sjokkrosa-roser, -pute og bilde gjør hun susen!  🙂

 

 

Synes bilen til Ken gjorde seg godt her sammen med tekstilet med blå roser  jeg har surret rundt den gamle stolen i bakgrunnen.

 

 

I spisestuen har jeg her gått bort i fra symmetri løsningen jeg pleier å ha på bordet med kandelabere på hver side og vase på midten. Her er dekoren nærmest tilfeldig plassert 🙂

 

 

Et snev av sommer og høst blandet sammen.

 

Jeg fikk dem fra slottet / I got them from the castle

The fabric is a originally a scarf . The glasses are bought in France and the plates used to be in at the castle .
I got 20 pieces from a friend 🙂

 

Av og til er det gøy å dekke et bord som er litt “over the top”.

Duken her er egentlig et langt og stort dame skjerf.

Det lille brettet fant jeg hos en brukt handel og koppene og kannen er fra ulike antikvitetsbutikker.

 

 

Glassene er fantastiske og passer inn i alle miljøer. Ekstra flotte er de til et helt enkelt bord dekket med for eksempel lys linduk. Min Mor kjøpte de i Frankriket til meg.

 

 

Talekenene  er fra “Wedgewood Senator” og stod i sin tid på slottet. Disse er brukt i mange store anledninger over flere år, men måtte byttes ut da slottet  fikk behov for flere. Jeg fikk 20 stykker gjennom noen jeg kjenner 🙂 

 

 

Sjokkrosa og blått! 🙂

 

Frekke uventede detaljene ;) / The unexpected details 😀

Instagram: sigurdstormcom

Details from my kitchen . Things from my childhood home , markets and some presents.
One should look all over for details


I innlegget mitt 5. juli viste jeg bilder av et bord dettet med hvitt og blått porselen fra tyske Seltmann Weiden. Her på kjøkkenet mitt har jeg for tiden hvitt og blått i den gamle talerken-rekken. Talerkenen til høyre er fra porselenet jeg viste forleden.

Her er det flere ting fra mitt barndomshjem, noe har jeg kjøpt på loppemarked og en og annen ting jeg har fått i presang. Veggskjoldene i messing er urnorske og hang på vårt fjellsted da jeg var liten.


 

Kaffekannen er fra mitt barndomshjem og den lille oppskriftboken er også noe Mor ga meg. Hun gir meg alltid noe, og hun tar aldri feil, for jeg er som helt henne :))

 

 

Tinen og fatet er fra engelsk serviset Breakfast. Saksen og engelen er fra min Mor! Jeg er sååå glad i henne henne :))

 

På øverste hylle står de frekke tingene 😉 Tinge man kanskje ikke venter å se i et miljø med chabby chic. Men dette er innspillene som gjør det litt mer gøy mener nå jeg. Koppen er kjøpt på et varesalg til kanskje 5 kr og vinopptrekkeren er kjøpt i Sverige i forretningen Lager House. Det er viktig å se godt rundt  på alle markeder og steder man passerer. Det finnes detaljer og vakre ting som kan være med på å gjøre et hvert hjem mer spennender! 🙂

 

 

Detalj fra Mor! Denne nydelige engelen vet jeg ikke riktig hva er..? men jeg tror det er et katolsk symbol. Jeg fikk den av min Mor da hun kom hjem fra Frankriket en gang. Den er oss i et nøtteskall med den lille liljekonvallen i seg 🙂

 

Aldri galt meg blått og hvitt!… Withe and blue tableware

White and blue tableware is always clean. Now I have covered a summer table

Porsgrunn og Royal Copenhagen er nydelig, men jeg synes ingen ting slår tyske Seltmann Weiden.

 

 

Nå har jeg dekket et sommerlig bord med markblomster og det hvite og blå porselen mitt fra Selfmann Weiden

 

 

Serviset har utallige deler. Jet kan dekke til 12, men må innrømme at jeg sjeldent bruker det 😔

 

 

Men jeg synes det er noe nostalgisk ved det… 😊

 

 

Porsgrunn til venstre. Royal Copenhagen til høyre