Hemmeligheten med pepperkakehuset mitt! / The secret behind my gingerbread house

Dette lærte jeg av min Far, pluss at han puttet none dråper sitron i melisen, da holder den seg skikkelig hvit! :))

 

Her er hemmeligheten bak det å lage et pepperkakehus som kan tåle en støyt!- Bruk egge-hvitte!

 

Snutt et kremmerhus av matpapir, sett på en liten tape og sett kremmer huset nede i et glass før du heller glasuren over

 

Dersom du vil at huset skal tåle å stå gjennom året i en kartong, må det stå tørt, altså helst på et loft. Jeg setter nåler inn i hver vegg!

 

Her ser man såvidt nålen…

 

Jeg kanter alle hjørner godt etter at jeg har satt det sammen, Eggehvitten er med på å gi huset skikkelig styrke.

 

 

Ferdig :))

 

Episode 14.

Kathrine Sørland blir lurt ut på tur og jeg laver pepperkakehus!

 


Use egg whites in the flour when making a gingerbread house. Then everything is much better. follow the pictures 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg