Litt mer om Pepperkakehuset

Per Heimly redder meg fra dopapir i krona!   I går skrev jeg litt om pepperkakehuset. Det var noen som ønsket noen noen flere bilder. Her er et innlegg med noe mer

Hemmeligheten bak det å lage et pepperkakehus som kan tåle en støyt er å bruke egge-hvitte!

Dette lærte jeg av min Far, pluss at han puttet none dråper sitron i melisen, da holder den seg skikkelig hvit! :))

Snutt et kremmerhus av matpapir, sett på en liten tape og sett kremmer huset nede i et glass før du heller glasuren over

Dersom du vil at huset skal tåle å stå gjennom året i en kartong, må det stå tørt, altså helst på et loft. Jeg setter nåler inn i hver vegg!

Her ser man såvidt nålen…

 

Jeg kanter alle hjørner godt etter at jeg har satt det sammen, Eggehvitten er med på å gi huset skikkelig styrke.

 

 

Ferdig :))

 

 

 

Her er det en eldre reportasje ang. hvordan jeg går frem.  https://www.klikk.no/foreldre/barn/mat-til-barn/tips-til-hvordan-pynte-pepperkakehus-2555667

 

Episode 15. Per Heimly kommer på besøk: https:/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg