Litt mer om Pepperkakehuset

Per Heimly redder meg fra dopapir i krona!   I går skrev jeg litt om pepperkakehuset. Det var noen som ønsket noen noen flere bilder. Her er et innlegg med noe mer

Hemmeligheten bak det å lage et pepperkakehus som kan tåle en støyt er å bruke egge-hvitte!

Dette lærte jeg av min Far, pluss at han puttet none dråper sitron i melisen, da holder den seg skikkelig hvit! :))

Snutt et kremmerhus av matpapir, sett på en liten tape og sett kremmer huset nede i et glass før du heller glasuren over

Dersom du vil at huset skal tåle å stå gjennom året i en kartong, må det stå tørt, altså helst på et loft. Jeg setter nåler inn i hver vegg!

Her ser man såvidt nålen…

 

Jeg kanter alle hjørner godt etter at jeg har satt det sammen, Eggehvitten er med på å gi huset skikkelig styrke.

 

 

Ferdig :))

 

 

 

Her er det en eldre reportasje ang. hvordan jeg går frem.  https://www.klikk.no/foreldre/barn/mat-til-barn/tips-til-hvordan-pynte-pepperkakehus-2555667

 

Episode 15. Per Heimly kommer på besøk: https:/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg